Skip to content Skip to footer

Отзиви

Златка Червенкова

От Златка Червенкова, съпруга на Х.Ч., пациент с мозъчен тумор, чийто когнитивен статус беше под постоянно наблюдение и подкрепа от Весела Галеа.”

До когото може да се отнася,

Пиша това писмо, за да предоставя препоръка за Весела Галеа, висококвалифициран и компетентен невропсихолог.

Тя имаше ключова роля в успешното лечение на моя съпруг, Х.Ч., диагностициран с терминален мозъчен тумор.

От самото начало беше ясно, че Весела Галеа разполага с дълбоко разбиране за сложното взаимодействие между неврологични състояния и когнитивна функционалност. Тя извърши подробна оценка на Х.Ч., взимайки предвид неговата анамнеза, когнитивните способности, емоционалното състояние и качество на живот.

Тази комплексна оценка й позволи да изготви целенасочен план за действие ориентиран към когнитивните и емоционални предизвикателства, свързани с мозъчния тумор.

През целия процес на лечение, Весела Галеа показваше изключителен професионализъм, състрадание и истинско ангажиране към подобряването на общото благосъстояние на Х.Ч.

Тя ефективно комуникираше с мултидисциплинарния здравен екип, гарантирайки, че психологическите аспекти на състоянието на пациента са интегрирани в по-широкия план за лечение.

Освен традиционните терапевтични подходи, Весела Галеа използваше иновативни и базирани на доказателства методи и проектираше ежедневни упражнения за подобряване на когнитивната функция и емоционалната устойчивост на Х.Ч.

Нейната способност да адаптира когнитивната ремедиация спрямо развиващите се нужди на пациента беше особено похвална.

Освен това, Весела Галеа играеше ключова роля в улесняването на комуникацията между пациента, семейството и медицинския екип. Тя предоставяше ценни насоки за психологическото въздействие на мозъчния тумор върху поведението на пациента, помагайки на него и на неговите близки да се справят с предизвикателствата и несигурностите, свързани с диагнозата и лечението.

В резултат на нейните отдадени усилия, Х.Ч. демонстрира значително подобрение в различни когнитивни сфери и докладва за по-добро качество на живот.

Аз горещо препоръчвам Весела Галеа като знаещ, емпатичен и квалифициран невропсихолог.

Златка Червенкова

Бела Лилчева

В продължение на цялото невропсихологично изследване съм се чувствала комфортно. 
Израснала съм извън България и ми е трудно да се изразявам на български. Весела веднага адаптира изследването като ми говореше на испански и английски, когато не можех да намеря или разбера думите на български. 
Ако имах въпроси към тестовете, тя ми обясняваше в детайли, така че да ми стане ясно.
 
След като приключи изследването, в очакване на обработка на резултатите и доклада, с Весела си поддържахме контакт по имейл или телефон. Ако имах въпроси или неясности, тя беше насреща, а обратната връзка беше на лице, когато имах нужда. 
 
Докато стигна до Весела Галеа, ми беше трудно да намеря квалифициран невропсихолог. Минах през други, но не ми предаваха доверие и професионализъм. Благодарение на една приятелка разбрах за Весела и още като се запознах с нея, нямах търпение да започнем работа.
 
Бела Лилчева

АНОНИМЕН

Весела Галеа, клиничен невропсихолог, притежава необходимите знания и е полезна за работата при различни корови увреждания и нарушения на когнитивните функции. Тя борави с невропсхихологични тестове и дава научна обосновка на резултатите. Препоръчвам!

Анонимен