Skip to content Skip to footer

Моите Услуги

ИЗСЛЕДВАЙТЕ, РАЗБЕРЕТЕ И ПОДОБРЕТЕ КОГНИТИВНИТЕ КОМПЕТЕНТНОСТИ ЗА ПО-ДОБРО МЕНТАЛНО ЗДРАВЕ!

Когнитивна Ремедиация

- Предлагане на когнитивна ремедиация и работа върху трудностите и компенсирането им.- Съдействие за изграждане на нови стратегии за адаптация в ежедневието.

Плури Дисциплинарно Сътрудничество

- Сътрудничество с плури дисциплинарен екип, включително невролози, неврохирурзи, логопеди, ерготерапевти, специалисти по психомоторика и други.- Осигуряване на най-качествената последваща грижа.

График и Съдействие

- Определяне на продължителността на сесията в зависимост от целта на изследването и уморяемостта на пациента (2 до 4 часа).- Предоставяне на сутрешни сесии, а при необходимост разделение на един сеанс на 2 или 3 посещения.

Събиране на Информация и Анамнеза

- Иницииране на сесия с подробна анамнеза за заболяването и оплакванията.- Анализ на епикризи от прегледи и образна диагностика.- Разговор с близките на пациента или тези, които се грижат за него.

Психометрични Изследвания и Когнитивен Профил

- Използване на специфични психометрични инструменти (тестове, батерии, скàли) за анализ на когнитивните функции на пациента.- Създаване на невропсихологичен профил.

Помощ за Различни Групи

- Помощ за възрастни, засегнати от различни заболявания като мозъчни тумори, мозъчен инсулт, деменции, • черепно-мозъчни травми, депресия и тревожни разстройства.- Помощ при диагностика за деца с нарушения на аутистичния спектър, разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност, надарени деца и деца със забавено развитие.

Онлайн Консултации

- Терапията може да се проведе на испански, френски, английски и български език.- Достъп от целия свят.- Пълна анонимност и конфиденциалност.
За повече информация

Работно време

Ако имате нужда от нашата помощ, не се колебайте да се свържете с нас

  • Пон.-Пет. : 9:30 AM – 13:30 PM
  • събота : затворено
  • неделя : затворено

Записване на среща

Запазете сесия за консултация в кабинета или онлайн