Skip to content Skip to footer

Онлайн Консултации

Онлайн консултации

Образованието ми по невро и когнитивна психология, както и опитът ми в тази сфера, ми позволяват да помагам и на тези, които страдат от разтройство на настроението (депресия) и тревожни разтройства (паник атаки, генерализирана тревожност), чрез специфично и индивидуално разработена терапия.

Онлайн консултациите са много удобна и лесна алтернатива на тези в кабинет. Днес, когато всички сме в забързано ежедневие, печеленето на време е в голяма полза. Можеш да получиш от онлайн терапията същите резултати и помощ, както ако отидеш на място, но без стрес, без трафик, без да търсиш паркомясто.

Онлайн консултациите позволяват на всички хора по света да имат достъп до моите услуги, стига да говорят на български, френски, испански и английски език.

Свободата на онлайн консултациите е неограничена. Нужна е единствено добра интернет връзка и спокойно място за уединение. Доказано е, че интровертните хора предпочитат такъв тип консултации и се чувстват по-комфортно в този формат. Много от тях не биха се престрашили да отидат на терапия, ако онлайн консултациите не съществуваха.

Като цяло, при онлайн консултацията се забелязва по-ниско ниво на тревожност, отколкото при директна среща със специалиста.

Анонимността и конфиденциалността е гарантирана, както в кабинета ,така и при онлайн консултациите.